YOU ARE HERE

YOU ARE HERE concept store is een initiatief gevestigd aan de Kleine Berg in Eindhoven. De eigenaressen streven naar een dynamisch geheel van mode, design en kunst. Er is zowel plaats voor de grote namen, als voor jong talent binnen dit eigenzinnige concept. De verfrissende kijk op wat een modewinkel zou kunnen zijn werd afgelopen jaar opgepikt als favoriet tijdens de Design in Retail Awards.

Elk kwartaal wordt de zaak als een blanco vel overgeleverd aan een team van ‘HEROES’ bestaande uit een kunstenaar, ontwerper en een modelabel. Aan de hand van een thema geven zij hun visie op de winkel. Dit zorgt niet alleen voor een verrassend assortiment, maar ook voor een interieur wat constant vernieuwd.

Bovendien is YOU ARE HERE zelfs niet geheel aan locatie gebonden. Afgelopen december en januari rees er een tijdelijk filiaal in de vorm van een pop-up store op in de 9 straatjes in Amsterdam.

“YOU ARE HERE is a new lifestyle concept aimed at women looking for a brand that is as smart, curious, creative, cute, inspiring and witty as they are.”

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s